Nejprodávanější knihy - říjen 2019
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
medicína

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Alergologie do kapsy - 11%

Monografie našich předních specialistů podává stručnou a přehlednou formou podstatné a potřebné informace o diagnostice a léčbě alergických a imunologických onemocnění.

medicína

Alergologie do kapsy

324 Kč
288 Kč
Celiakie - 11%
Kniha určená pro širokou lékařskou veřejnost si klade za cíl podat ucelený a současný pohled na celiakii jako na systémovou autoimunitní chorobu.
medicína

Celiakie

495 Kč
440 Kč
Dětská paliativní péče - 11%
Kniha přináší pohled na multidisciplinární přístup k dětské paliativní péči a její rozvoj v ČR i v zahraničí. Cílem knihy je poskytnout informace o možnostech holistické péče o dítě s život limitujícím onemocněním.
medicína

Dětská paliativní péče

314 Kč
279 Kč
Medicína budoucnosti - 11%
(1x)
Vyléčit Alzheimera. Porazit rakovinu. Prodloužit život o desítky let.
medicína

Medicína budoucnosti

269 Kč
239 Kč
Přirozené způsoby zvládání stresu - 11%
Publikace lehkým a humorným tónem provází způsoby uvolnění a poskytuje řadu praktických rad, jak zvládat každodenní stres. Způsoby uvolnění a praktické rady, jak zvládat každodenní stres od MUDr. Karla Nešpora, CSc..
medicína

Přirozené způsoby zvládání stresu

359 Kč
319 Kč
To pravé jídlo při těhotenské cukrovce - 11%
Skutečně revoluční kniha v oblasti léčby těhotenské cukrovky, která v mnohém převrací léta zavedené dietetické postupy. Je určena jak odborné, tak i laické veřejnosti jako nejúplnější zdroj informací k tomuto tématu.
medicína

To pravé jídlo při těhotenské cukrovce

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>