Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2019
česká

Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
česká

Jak vycvičit draka

242 Kč
Má vzpomínka je bugatti
Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu.
česká

Má vzpomínka je bugatti

323 Kč
V ráji šumavském
Rozhlasová dramatizace šumavského románu z roku 1991.
česká

V ráji šumavském

269 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká

Hotýlek

296 Kč
Chcete se stát psychiatrem?!
Své vzpomínky, úvahy a jiná vyprávění čte Radkin Honzák.
česká

Chcete se stát psychiatrem?!

225 Kč
Černobílé prázdniny
Když se Honzík jednoho dne proboří nohou do dutiny skryté pod pařezem, objeví tam podivuhodný svět obývaný zvířátky. V tomhle světě je na všechno dost času, popíjí se tu čaj z porcelánového servisu, vyprávějí se pohádky...
česká

Černobílé prázdniny

248 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
česká

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
Neboj se vrátit domů
(4x)

Smysluplné odpovědi na stěžejní otázky našeho bytí. Marie Svatošová je lékařka, spisovatelka, zakladatelka hospicového hnutí v České republice. Se svými přednáškami neúnavně objíždí republiku a propaguje paliativní péči.

česká

Neboj se vrátit domů

191 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
česká

Olomoucký bestiář

314 Kč
Stín
(1x)
První a zároveň poslední próza scenáristy Jiřího Křižana (1941–2010). Znovuobjevená próza scenáristy filmu Je třeba zabít Sekala.
česká

Stín

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>