Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
osobní rozvoj

Chovejte se jako kočka - 20%
Kočka je váš nejlepší kouč! Kočka všechno pochopila, dělejme to jako ona! Tato samozřejmost inspirovala Stéphana Garniera k napsání příručky o osobním rozvoji pojaté jinak než podobné knihy.
osobní rozvoj
Ukázky

Chovejte se jako kočka

159 Kč
127 Kč
Všímavý terapeut - 20%
Kniha Všímavý terapeut podrobně objasňuje pojem „všímavost“ a ukazuje, jak lze tuto vlastnost pěstovat v terapeutických vztazích (a nejen v nich).
osobní rozvoj
Ukázky

Všímavý terapeut

275 Kč
220 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
osobní rozvoj
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
osobní rozvoj
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
osobní rozvoj
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Duše, co tančí tango - 20%
(2x)

„Duše, co tančí tango“ je navazující knihou na „Duše, co tančí císařský valčík“. Po přečtení a porozumění knihy se stáváme svými vlastními Bohy. Kniha Vám odhalí velké tajemství fungování vztahů nejen partnerských.

osobní rozvoj
Ukázky

Duše, co tančí tango

99 Kč
79 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
osobní rozvoj
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>