Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
psychologie

Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
psychologie
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Kdy - 20%
Dělejte ve správný čas ty správné věci. Co je klíčovou, a přitom podceňovanou ingrediencí každého úspěchu? Správné načasování.
psychologie
Ukázky

Kdy

229 Kč
183 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Poznejte své zaměstnance - 20%
V knize uznávaného odborníka PhDr. Františka Hroníka (autora sedmi dalších odborných publikací) se dozvíte vše o velmi rozšířené metodě Assessment Centre, která se používá při výběru, hodnocení a rozvoji pracovníků.
psychologie
Ukázky

Poznejte své zaměstnance

189 Kč
151 Kč
Sociální fobie a její léčba - 20%
Lidé trpící sociální fobií cítí nervozitu a napětí ve společnosti jiných lidí. Takový člověk se obává hodnocení, které by se mohlo týkat jeho vzhledu, chování nebo charakteru, má přehnané obavy o to, co si druzí o něm budou myslet.
psychologie
Ukázky

Sociální fobie a její léčba

339 Kč
271 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
psychologie
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Musicophilia - 20%
(1x)
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
psychologie
Ukázky

Musicophilia

222 Kč
178 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
psychologie
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>