Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
neobyčejné osudy

Krvavé jahody - 11%
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
neobyčejné osudy

Krvavé jahody

260 Kč
231 Kč
Narušení - 11%
(2x)
Po sezení s psychiatrem, kterého nikdy předtím neviděla, je osmnáctiletá Susanna odeslána do psychiatrické léčebny McLean, aby podstoupila léčbu deprese.
neobyčejné osudy

Narušení

89 Kč
79 Kč
Pán krkavců - 11%
(1x)
Milé, vtipné a zajímavé vyprávění správce londýnského Toweru, k jehož povinnostem patří mimo jiné péče o zdejší krkavce, k nimž se pojí pověst, že dokud budou v Toweru, britská monarchie nezanikne.
neobyčejné osudy

Pán krkavců

269 Kč
239 Kč
Polygon - 11%
Od náboru, výcviku a prvních misí po reálnou práci špiona – autentické a otevřené vzpomínky důstojníka československé rozvědky, jehož kariéra vrcholila v USA v roce 1989.
neobyčejné osudy

Polygon

359 Kč
319 Kč
Tomáš Lahoda - Voilá! - 11%
Tomáš Lahoda patří k nejvšestrannějším umělcům současnosti. Ve svých obrazech s naprostou suverenitou střídá virtuózní realistickou malbu s abstraktními formami a blízké mu je též umění performance.
neobyčejné osudy

Tomáš Lahoda - Voilá!

1 125 Kč
1 000 Kč
U Hitlerova stolu - 11%
(1x)
Teprve ve svých devadesáti letech přiznala poslední z Hitlerových ochutnávaček, Margot Woelková, co během války dělala. Jejím příběhem se Rosella Postorino inspirovala při napsání strhujícího románu, který v Itálii obdržel řadu cen.
neobyčejné osudy

U Hitlerova stolu

296 Kč
263 Kč
My, děti války - 11%
Kniha prostřednictvím fotografií a příběhů ilustruje životy lidí v Sýrii, Iráku a Libanonu, jež ovlivnila válka. Stali se nechtěně dětmi války.
neobyčejné osudy
Ukázky

My, děti války

449 Kč
399 Kč
Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení - 11%
Unikátní autentické svědectví, v němž Čechoslovák Filip Müller odhalil světu, co na vlastní oči viděl a zažil jakožto člen židovské¬ho sonderkommanda v osvětimské továrně na smrt.
neobyčejné osudy

Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení

295 Kč
262 Kč
Právě proto, že jsem - 11%
Podobní, a přece tak jiní. Ivan M. Havel, mladší bratr bývalého prezidenta Václava Havla, jako by v něčem byl skoro jeho dvojčetem, v jiném úplným protikladem.
neobyčejné osudy

Právě proto, že jsem

333 Kč
296 Kč
Nebeská brigáda - 11%
(1x)
Vilém Sacher ve své knize zachycuje vznik 2. čs. samostatné paradesantní brigády v Sovětském svazu v době, kdy byl náčelníkem jejího štábu. Popisuje i její další osudy, tedy rozporuplné bojové nasazení v Karpatech, komplikovanou, ale úspěšnou účast v
neobyčejné osudy

Nebeská brigáda

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 87 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>