Nejprodávanější tituly - říjen 2019
křesťanství

Christianizace a utváření křesťanské monarchie - 6%
Kolektivní práce desítky předních medievistů zkoumá počátky křesťanství v severní, střední a východní Evropě od počátku 9. do konce 12. století.
křesťanství

Christianizace a utváření křesťanské monarchie

381 Kč
358 Kč
Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Bible pro malé i velké - Starý zákon - 20%
Biblické příběhy v populární audio formě, přístupné nejširším posluchačským vrstvám. 55 Biblických příběhů vyprávějí: Radovan Lukavský, Ondřej Vetchý, Libuše Šafránková, Ladislav Mrkvička a Jan Potměšil.
křesťanství
Ukázky

Bible pro malé i velké - Starý zákon

189 Kč
151 Kč
Klaun si povídá s Bohem - 11%
(3x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.
křesťanství

Klaun si povídá s Bohem

225 Kč
200 Kč
Bible pro ty, kdo už nejsou děti - 11%
Kniha je pokusem o zpřístupnění základních biblických příběhů generaci čtenářů, kteří se díky svému věku již nepovažují za děti, ale ještě jim není vlastní ani svět dospělých.
křesťanství

Bible pro ty, kdo už nejsou děti

152 Kč
135 Kč
Evangelizace a víra - 11%
Kniha se snaží podněcovat k přemýšlení zejména o trojici úzce souvisejících zásadních pojmů – evangelizace, víra a charakteristiky současné společnosti.
křesťanství

Evangelizace a víra

179 Kč
159 Kč
Kniha andělů - 11%
Text Knihy andělů z pera duchovní autorky B. Cibulkové bezesporu patří k vrcholům novodobé křesťanské mystiky; potěší všechny opravdově hledající.
křesťanství

Kniha andělů

170 Kč
151 Kč
Miláček Páně - 11%
Známý salesiánský autor píše o „Miláčkovi Páně“ na pozadí svých reflexí o současném křesťanství a roli kněží a „apoštolů“ v dnešním světě.
křesťanství

Miláček Páně

89 Kč
79 Kč
Nepohodlný Ježíš - 11%
(1x)
Mnohé Ježíšovy požadavky se nám dnes zdají velmi náročné – např. jeho přikázání lásky k nepřátelům a požadavek chudoby.
křesťanství

Nepohodlný Ježíš

215 Kč
191 Kč
Pokoj vám: Průvodce mší svatou - 11%
"Misálek" pro děti s jiným pohledem na svět. Nenajdete v něm, co se v jednotlivých částech mše svaté říká, ale pomůže dětem vstoupit do jejího děje a zaujme natolik, že se budou na mnoho věcí samy ptát.
křesťanství

Pokoj vám: Průvodce mší svatou

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 112 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>