Nejprodávanější tituly - říjen 2019
křesťanství

Revolvit lapidem - 11%
Kniha projevů, promluv, kázání, úvah a homilií významného česko-římského teologa Karla Skalického (nar. 1934) míří k těm čtenářům, pro které je v životě důležité hledání smyslu, pravdy, krásy a duchovního přesahu.
křesťanství

Revolvit lapidem

296 Kč
263 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Vavřín víry - 11%
V devíti teologických rozjímáních nad křesťanskou vírou v dnešním světě rozvíjí autor v různých souvislostech na pozadí současných poměrů několik biblických motivů, především novozákonních.
křesťanství

Vavřín víry

115 Kč
102 Kč
Západ a jeho víra - 11%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství

Západ a jeho víra

233 Kč
207 Kč
Ztracený pastýř - 11%
Lawlerova kniha je vyprovokována obtíží, kterou bolestně pociťuje řada lidí: papež František se pro ně stal obtížně srozumitelným. V úvodu knihy autor říká, že z počátku papeži velmi fandil a radoval se z něj.
křesťanství

Ztracený pastýř

206 Kč
183 Kč
A strýčku Willi... - 11%
Andrea J. Larsonová píše dopisy svému strýčkovi Willimu. Je jím benediktin Anselm Grün. Na jedné straně mladá matka tří dětí, která v životě plném možností vidí i řadu omezení – na straně druhé starý mnich.
křesťanství

A strýčku Willi...

206 Kč
183 Kč
Biblické příběhy pro děti
Ať už vyprávění začíná slovy „Bylo nebylo…“, nebo „Na počátku bylo slovo…“, princip je stejný – začíná se odvíjet příběh o tom, co (možná) bylo, jak to všechno začalo, co přišlo potom.
křesťanství

Biblické příběhy pro děti

314 Kč
Encyklopedie řádů, kongregací a řeholních společností katolické církve v českých zemích IV., 2 sv. - 11%
Kongreace a řeholní společnosti: saleziáni, těšitelé, eucharistini, pallotini, obláti, verbisti, kalasantini, petrini, kongregace misionářů Nejsvětější Krve, kongregace misionářů sv. Michala, klaretini, saletini, společnost Miles Jesu a kamiliáni.
křesťanství

Encyklopedie řádů, kongregací a řeholních společností katolické církve v českých zemích IV., 2 sv.

243 Kč
216 Kč
Hlas volajícího na poušti - 11%
Tato publikace obsahuje výsledky setkávání skupiny křesťanů různých vyznání, kteří se vzápětí po pádu totality začali jako Kruh českých duchovních tradic pravidelně scházet. Na setkáních se probíraly jednotlivé tradice českého národa.
křesťanství

Hlas volajícího na poušti

179 Kč
159 Kč
Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku - 50%
(1x)
V knize Chonrad Stoeckhlin a noční houf autor líčí příběh dvou pastýřů z konce 18. století, kteří si navzájem slíbili, že pokud jeden z nich zemře, přijde druhého navštívit a bude mu podrobně vyprávět o posmrtném životě.
křesťanství

Chonrad Stoeckhlin a „noční houf“ . Příběh z raného novověku

198 Kč
99 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 112 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>