Nejprodávanější Kniha - říjen 2019
poezie

Černé víno
Básnická sbírka inspirovaná Dalmácií, na březích dalmatských sepsaná.
poezie

Černé víno

134 Kč
Elegie na radost

Žalozpěv o všem veselém i smutném, o temných stránkách společnosti i o útěcích z kruté reality.

Stovka básní od autora, který je sám jeden velký protimluv. Odtud název a vlastně i obsah knihy.

poezie

Elegie na radost

179 Kč
He, he!
Po úspěšných titulech Chodit po provaze je snadné (2011, Nejkrásnější kniha ČR 2012) a Plop! (2015), které vyšly s ilustracemi Jiřího Stacha, vydáváme tento rok Wernischovu sbírku básní s názvem He, he!
poezie

He, he!

295 Kč
Madona zabijáků
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.
poezie

Madona zabijáků

197 Kč
Návrat / Heimkehr
Návrat – Heimkehr přináší dvojjazyčné česko-německé vydání reprezentativního výboru z lyrické tvorby jednoho z nejvýznačnějších českých hlasů posledních desetiletí.
poezie

Návrat / Heimkehr

242 Kč
Polykat peří
Polykat peří je první básnická sbírka Josefa Kučery a představuje dosud nepublikované básně z různých období, převážně z posledních let, spolu s několika básněmi publikovanými časopisecky (Host, Tvar).
poezie

Polykat peří

89 Kč
Zahrada
(1x)
Kolik dnes váží slova, která nechtějí být další solí do ran?
poezie

Zahrada

206 Kč
Dark between stars
(2x)
From the internationally bestselling author of LOVE HER WILD comes THE DARK BETWEEN STARS, a new illustrated collection of heartfelt, whimsical, and romantic poems from Instagram poetry sensation, Atticus.
poezie

Dark between stars

404 Kč
Hymny o ráji
Hymny o ráji svatého Efréma Syrského vznikly jako katechetické rozjímání o Adamově prvotní kráse a o jeho kněžské úloze v ráji, kde směl pobývat v blízkosti jeho nitra – tajemné Boží přítomnosti.
poezie

Hymny o ráji

215 Kč
Nesmysl!
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie

Nesmysl!

241 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 219 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>