Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
společenské vědy

Co je to populismus? - 21%
(1x)
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
společenské vědy
Ukázky

Co je to populismus?

63 Kč
50 Kč
Hledání dějin - 20%
(2x)
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
společenské vědy
Ukázky

Hledání dějin

220 Kč
176 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
společenské vědy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství - 20%
Vysoké školství se změnilo. Brány vrcholného vzdělávání se otevřely masám studentů a soukromému podnikání. Zrodily se různé patologické jevy, na které nikdo nebyl připravený a s nimiž se společnost vyrovnává se zpožděním a s velkými obtížemi. Některé jejich důsledky jsou přitom nevratné.
společenské vědy
Ukázky

Lesk a bída vzdělávání: vysoké školství

170 Kč
136 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 20%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

209 Kč
167 Kč
Německo. Mýtus a realita - 20%
(1x)

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

společenské vědy
Ukázky

Německo. Mýtus a realita

279 Kč
223 Kč
Životní styl české mládeže - 20%
Předkládaná monografie přináší odpovědi na otázky spojené se studiem životního stylu, pohybové aktivity a motorické výkonnosti české mládeže.
společenské vědy
Ukázky

Životní styl české mládeže

180 Kč
144 Kč
Proč se lidé zabíjejí - 20%
(1x)
Evoluční biolog Jan Zrzavý ukazuje, jak se genetické i ekologické vztahy mezi lidmi podílejí na naší ochotě vraždit i na riziku, že budeme zavražděni.
společenské vědy
Ukázky

Proč se lidé zabíjejí

89 Kč
71 Kč
Hospodářský vzestup českých zemí od poloviny 18. století do konce monarchie - 20%
Monograficky pojatá učebnice obsahově vychází z druhého dílu Dějin hospodářství českých zemí od počátku industrializace do současnosti, který vyšel téměř před deseti lety.
společenské vědy
Ukázky

Hospodářský vzestup českých zemí od poloviny 18. století do konce monarchie

300 Kč
240 Kč
Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 76 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>