Nejprodávanější tituly - říjen 2019
filosofie a náboženství

Povoláním člověk - 11%
(1x)
Mým povoláním je být člověkem a tedy obrazem Boha. Jakou roli v tom chce sehrát modlitba. Čeho je schopna a co umí? A co umět má? Jak tomuto „pozdvižení mysli“ pomáhá to, co jsem, čím vládnu.
filosofie a náboženství

Povoláním člověk

124 Kč
110 Kč
Zpověď? Ne! - 11%
Je zpověď pro vás frustrující záležitostí? Anebo nevíte, co vlastně máte při vyznání hříchů říct? Jak se dívá na zpovídání kněz a proč ještě stále stojí před vánočními či velikonočními svátky u zpovědnic fronty?
filosofie a náboženství

Zpověď? Ne!

124 Kč
110 Kč
Filosofie mysli - 20%
Tato kniha pojednává o klasických problémech a koncepcích filosofie mysli, jako je ontologický dualismus, analytický behaviorismus, fyzikalismus, teorie identity,
filosofie a náboženství
Ukázky

Filosofie mysli

129 Kč
103 Kč
Manželství, to je také slib - 11%
Může být manželství něco jiného než svazek, závazek, slib, pouto? Proč ještě vlastně existuje a nenahradil ho volný vztah? Autor se pustil do nelehkého tématu, a to i pro věřící křesťany, s nimiž se ve své profesi denně stýká.
filosofie a náboženství

Manželství, to je také slib

124 Kč
110 Kč
Strach ze svobody - 11%
Strach ze svobody patří k nejznámějším dílům Ericha Fromma, který ji napsal během exilového pobytu ve Spojených státech, kam musel utéci před Hitlerovým nacismem.
filosofie a náboženství

Strach ze svobody

347 Kč
308 Kč
Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis - 11%
(3x)
V textu je diskutován vztah vědy a víry, Darwinovy teorie a první kapitoly knihy Genesis, evoluce a křesťanství. Zvláštní pozornost je pak věnována třem zprávám o stvoření knihy Genesis a vztahu těchto textů k moderní vědě.
filosofie a náboženství

Věda, víra, Darwinova teorie a stvoření podle knihy Genesis

241 Kč
214 Kč
Buddhistické myšlení - 11%
Tato kniha vede čtenáře k pochopení a ocenění základních pojmů klasického indického buddhistického myšlení: sleduje jeho vývoj už od Buddhovy doby a otvírá pohled na nejnovější vědecké poznatky i sporné otázky.
filosofie a náboženství

Buddhistické myšlení

297 Kč
264 Kč
Hovory k sobě - 11%
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.
filosofie a náboženství

Hovory k sobě

239 Kč
212 Kč
Pusté ostrovy a jiné texty - 11%
Pusté ostrovy shrnují méně známé texty, které Gilles Deleuze publikoval v letech 1953-1974 v různých časopisech, jeho předmluvy a rozhovory či kapitoly ve sbornících a kolektivních dílech.
filosofie a náboženství

Pusté ostrovy a jiné texty

333 Kč
296 Kč
Symbolismus lidského těla - 11%
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

filosofie a náboženství

Symbolismus lidského těla

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 410 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 41 > >>