Nejprodávanější knihy - říjen 2019
naučná, odborná a učebnice

Dítě s autismem a emoce - 11%
Tento praktický manuál určený učitelům a rodičům dětí s autismem nabízí jednoduché strategie, které dětem s vysokofunkčním autismem nebo Aspergerovým syndromem, které mají obtíže se zvládáním svých nálad, pomohou zmírnit negativní pocity....
naučná, odborná a učebnice

Dítě s autismem a emoce

251 Kč
223 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 11%
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
naučná, odborná a učebnice

Domečky pro včely a užitečný hmyz

206 Kč
183 Kč
Dotknout se nebes - 11%
Dosavadní extrémy, jimiž se pyšní světoznámý dobrodruh, nejsou nic proti výzvě, před kterou stojí právě teď: výstup na čtyři osmitisícovky v Himalájích v řadě za sebou – bez kyslíku, horolezeckého náčiní, jen se třemi spolehlivými parťáky.
naučná, odborná a učebnice

Dotknout se nebes

287 Kč
255 Kč
DPH a účtování - 11%
Osmé vydání zahrnuje změny platné od 1. 4. 2019. V ojedinělé publikaci je souhrnně vysvětlena poměrně složitá problematika přepravy uskutečňované při různých směrech přepravovaného zboží českými dopravci, dopravci z jiných členských států a zahraničními dopravci z tuzemska do jiných členských států EU a do zahraničí a opačně.
naučná, odborná a učebnice

DPH a účtování

233 Kč
207 Kč
Duchovní unikání - 11%
Jak rozpoznat a transformovat překážky, které nám stojí v cestě k naplněnému životu
naučná, odborná a učebnice

Duchovní unikání

360 Kč
320 Kč
Dvouhodinový korán - 11%
DVOUHODINOVÝ KORÁN se ve zhuštěné a zestručněné podobě zabývá nejdůležitějšími částmi koránu, které se týkají nemuslimů. Umožňuje čtenáři pochopit základy koránu za dobu, jakou trvá sledování jednoho sportovního utkání.
naučná, odborná a učebnice

Dvouhodinový korán

134 Kč
119 Kč
Dýchání jako živoucí dění
Kniha obsahuje řadu vyobrazených dechových cvičení, ale bez vykonstruovaných dechových technik. Jde pouze a jen o to, poznat vlastním prožitím přirozený, původní dech, přijmout jej a dát mu možnost, aby se rozvíjel.
naučná, odborná a učebnice

Dýchání jako živoucí dění

220 Kč
Einstein - 11%
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
naučná, odborná a učebnice

Einstein

314 Kč
279 Kč
Emoce pod kontrolou - 11%
Zkušená autorka-psycholožka vám prozradí, odkud emoce přicházejí a jak je můžete zvládat, vyjadřovat a regulovat přiměřeným způsobem.
naučná, odborná a učebnice

Emoce pod kontrolou

269 Kč
239 Kč
Endokrinologie pro praxi - 11%
Druhé rozšířené a aktualizované vydání úspěšné knihy našeho předního endokrinologa a internisty prof. MUDr. Václava Hány, CSc., odráží dynamický vývoj oboru za posledních několik let.
naučná, odborná a učebnice

Endokrinologie pro praxi

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>