Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2019

Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.

Falešný tolar

269 Kč
Fašismus. Varování
Téměř celé 20. století probíhalo ve znamení střetu demokracie s fašismem. Po hrůzách druhé světové války se zdálo, že svět už nepřipustí, aby se duchovní dědicové Hitlera a Mussoliniho pokusili o návrat.

Fašismus. Varování

359 Kč
Italské dvojhubky
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoliv věku? Proč zbytečně neremcají. Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů i kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?

Italské dvojhubky

269 Kč
Jak zamotat dračí příběh
Někdo ukradl Ohnikam. Sopka na ostrově Lávolumpů už pěkně dlouho hřímá a chystá se celá vybuchnout. Až se to stane, vylíhnou se z vajec děsiví draci hubivcii. Podaří se Škyťákovi zabránit explozi a uchránit vikinské kmeny ?

Jak zamotat dračí příběh

242 Kč
Kde spí lufťáci
Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři… A spát se bude všemožně – pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu.

Kde spí lufťáci

206 Kč
Kovy - Ovšem
(1x)
Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama.

Kovy - Ovšem

296 Kč
Krvavé svatební šaty
Sophii stále častěji trápí roztržitost a únava. Neobyčejně drsný thriller o duševním i fyzickém zneužívání a pomstě.

Krvavé svatební šaty

314 Kč
Kryštofova myš
Hrdinou příběhu je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů.

Kryštofova myš

210 Kč
Křišťálový klíč I. - Falknovská huť (1695 - 1713)
(5x)
Nová historická sága Vlastimila Vondrušky se odehrává v době od třicetileté války až do revolučního roku 1848, kdy bylo zrušeno poddanství jako poslední bašta feudalismu.

Křišťálový klíč I. - Falknovská huť (1695 - 1713)

359 Kč
Labyrint pohybu
(1x)
Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny, tvrdí prof.

Labyrint pohybu

296 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 204 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 > >>