Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2019

Stráže! Stráže!
(2x)
8. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Stráže! Stráže!

323 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází princ Ládík s další knihou – tentokrát o cestě do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu.

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

296 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Jak se stát pirátem
(1x)
Druhá část pamětí Škyťáka Šelmovského Štiky III., nejúžasnějšího vikinského hrdiny všech dob, nás zavede na moře.

Jak se stát pirátem

242 Kč
Lovec králíků
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

Lovec králíků

332 Kč
Mých tisíc životů
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

Mých tisíc životů

314 Kč
Co mě naučil tučňák
Když Angličan Tom přijme místo učitele na prestižní argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny.

Co mě naučil tučňák

224 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(5x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Puntíkáři
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI nyní vychází i na CD jako audiokniha.

Puntíkáři

179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 208 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>