Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019

Myslet srdcem
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
Myší knížka
(2x)
Petr Chudožilov, povídkář, fejetonista, esejista a autor pohádek, jehož dílo bylo oceněno Čestnou listinou IBBY a prestižní Evropskou cenou za nejlepší německou pohádku, se vrací i k těm nejmladším českým čtenářům s nesentimentálně poetickou knížkou, která vychází v překladu samotného autora po dvaceti letech od prvního vydání v německém jazyce.
Ukázky

Myší knížka

209 Kč
Na divoké jízdě s Janis Joplin
Peggy Casertová byla zakladatelkou slavného butiku Mnasidika na ulici Haight-Ashbury v San Francisku a milenkou a přítelkyní Janis Joplin. Po jejím boku stála například ve Woodstocku a v této knize vypráví její příběh z nejtěsnější možné blízkosti.
Ukázky

Na divoké jízdě s Janis Joplin

249 Kč
Na dvoře Alexandrově
Ve třetím díle se sestry konečně potkají, ale jen na krátký čas, neboť je potřeba postarat se o malou Marii, jejíž život je ohrožen. Příběh tentokrát zavede čtenáře až do Ruska na carský dvůr.
Ukázky

Na dvoře Alexandrově

162 Kč
Na psí uši
Romantický příběh s krimi zápletkou.
Ukázky

Na psí uši

149 Kč
Na vrcholu
Chcete trvale dosahovat vysoké výkonnosti, aniž by se zvýšené úsilí podepisovalo na vašem zdraví a celkové odolnosti? Autoři zkoumali příběhy úspěšných sportovců, manažerů, umělců i vědců a zjistili, že vynikající výkony provázejí společné rysy.
Ukázky

Na vrcholu

297 Kč
Nacisté v Tibetu
(1x)
Dne 21. prosince 1938 překročila vysokohorský průsmyk Nathu-La mezi Sikkimem a Tibetem v Himálaji karavana jezdců.
Ukázky

Nacisté v Tibetu

239 Kč
Nácvik křesťanství
Kierkegaardův hlavní spis: „Nácvik křesťanství“, psaný pod pseudonymem Johannes Anti-Climacus, mající zdůraznit nejvyšší idealitu křesťanství, počíná citací z Mat. 11, 28.
Ukázky

Nácvik křesťanství

380 Kč
Nádherní poražení
(1x)
Leonard Cohen je znám především jako skvělý písničkář a textař, jeho prózy si však s jeho hudební tvorbou co do kvality nijak nezadají – nejlepším důkazem je román Nádherní poražení z roku 1966, smělá, exaltovaná, erotizující vize.
Ukázky

Nádherní poražení

198 Kč
Nápady laskavého čtenáře
Notně rozverné a lehce nactiutrhačné literární parodie, v nichž Michal Viewegh s nadhledem suverénně napodobuje styl jedenácti českých a deseti světových autorů. Povídky, které Bohumil Hrabal, Josef Škvorecký, Ladislav Fuks nebo i třeba Zdeněk Svěrák či Ernest Hemingway nenapsali… ale klidně napsat…
Ukázky

Nápady laskavého čtenáře

179 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100