Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
příběhy ze života

Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
příběhy ze života
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Malér jménem Bella - 20%

Plní se i zlobivým pejskům jejich vánoční přání? Když se Bella jako malé chlupaté štěně ocitne v rodině s mnoha dětmi, nepřeje si nic jiného, než mezi ně zapadnout. S jejími dobrými nápady jak toho dosáhnout však její páníčci přestanou mít trpělivost. A tak se ocitne v útulku. Když si ji vyberou noví majitelé, je odhodlaná ukázat, že je ten nejlepší pes na světě.

příběhy ze života
Ukázky

Malér jménem Bella

189 Kč
151 Kč
Kouzelné koťátko - Letní dobrodružství - 20%
Prázdniny na venkově u tety? To bude pěkná nuda, myslí si Lisa. Vůbec se netěší, tím spíš, že tam nikoho nezná. Pak ale ve stodole najde malé oranžové kotě. Sláva! S tímhle kouzelným chlupáčem ji čeká to nejúžasnější léto.
příběhy ze života
Ukázky

Kouzelné koťátko - Letní dobrodružství

149 Kč
119 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
příběhy ze života
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
příběhy ze života
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

příběhy ze života
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

příběhy ze života
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
příběhy ze života
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>