Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
fitness a cvičení

Záda, která cvičí, nebolí - 20%
(1x)
Vzhledem k sedavému životnímu stylu se dnes bolest zad stala skutečným problémem, neřkuli civilizační chorobou. Nezbývá než pomoci si osvědčeným prostředkem – speciálním cvičením. K tomu nám pomůže brožurka cviků podle osvědčené metody paní Mojžíšové, kterou sestavila zkušená fyzioterapeutka dr. Simona Sedláková.
fitness a cvičení
Ukázky

Záda, která cvičí, nebolí

119 Kč
95 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
fitness a cvičení
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
fitness a cvičení
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
fitness a cvičení
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Cvičení na velkém míči - 20%
Pro všechny, kteří chtějí zdravě, zábavně a bezpečně cvičit na gymnastickém míči v domácím prostředí, je připravena nejnovější publikace známé autorky a propagátorky fitness.
fitness a cvičení
Ukázky

Cvičení na velkém míči

314 Kč
251 Kč