Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
komiksy

Trikolora - 20%
Na konci roku 1989 byl mráz, který zalézal za nehty. Přesto byly ulice českých a slovenských měst plné lidí, kteří už měli plné zuby komunistické diktatury.
komiksy
Ukázky

Trikolora

249 Kč
199 Kč
Sametová revoluce - 20%

Konec komunistické diktatury v Evropě V roce 1989 se zhroutil totalitní systém komunistické strany nejen u nás v Československu, ale také ve většině zemí východního bloku. Kniha mapuje události předcházející těmto důležitým politickým změnám a objasňuje souvislosti.

komiksy
Ukázky

Sametová revoluce

349 Kč
279 Kč
Sentimentální cesta - 20%
(2x)
Šklovského fenomenální román-vzpomínka podává drsný válečného obraz Ruska zmítaného rudou revolucí, zmatky i hrdinstvími utopenými v krvi a vodce, vše podbarveno orientální rafinovaností tehdejší Persie a šarmem již téměř vyhynulé ruské inteligence.
komiksy
Ukázky

Sentimentální cesta

121 Kč
97 Kč
Opráski zhistorje svjeta - 20%
To tu ještě nebylo. Oblíbený kemix Opráski sčeskí historje expanduje do světa! Badatelé z Histrickýho ústafu pro vás pilnou prací a v potu tváře vybádali nové zajímavé události tentokrát světového významu.
komiksy
Ukázky

Opráski zhistorje svjeta

169 Kč
135 Kč
Příliš divoká zem - 20%
Temná post apokalyptická vize alternativní České republiky, proti které se otočili její bývalí spojenci. Prázdná zničená země a jen několik málo přeživších se snaží zvrátit marný boj s mnohem silnějším a početnějším nepřítelem.
komiksy
Ukázky

Příliš divoká zem

89 Kč
71 Kč
Bivoj válečník - 20%
(1x)
Druhá kniha duollogie Bivoj.
Nad obětišti, ještě nedávno zasvěcenými slovanským bohům, se dnes tyčí obětní kůly avarského démona Simurga. A z jejich hrotů slepě zírají hlavy povražděných Čechů. Krutí Zličané vedení potomky samozvaných kočovni..
komiksy
Ukázky

Bivoj válečník

124 Kč
99 Kč