Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2019

Sherlock Holmes
Dramatizace povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. V hlavních rolích povídek Tři Garridebové a Umírající detektiv opět Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš.

Sherlock Holmes

224 Kč
Syn
(1x)
Sonny Lofthus býval oblíbeným, příkladným studentem i talentovaným zápasníkem vzhlížejícím ke svému otci. Jednou se chtěl stát policistou jako on. Jeho život se však rozpadl jako domeček z karet...

Syn

341 Kč
Tao-Te-Ťing
(1x)
Lao-c‘, Starý mistr, žil asi v letech 570 až 490 př. n. l. Historik S‘-ma Čchien o něm napsal: „Lao-c‘ pěstoval cestu (tao) a její sílu (te). Učil, že člověk se má snažit skrýt a zůstat beze jména. Žil po dlouhá léta v království Čou.

Tao-Te-Ťing

179 Kč
Ulička hanby
Příběh o majitelce luxusníhio nevěstince.

Ulička hanby

251 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
Dědečku, ještě vyprávěj
Knížka Dědečku, ještě vyprávěj je určena dětem od tří let, vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka.

Dědečku, ještě vyprávěj

179 Kč
Gramotingltangl
Gramotingltangl byl pořad Jiřího Suchého, vysílaný od pondělí 4. října 1965 v podvečer Československým rozhlasem na tehdy novém vlnovém rozsahu velmi krátkých vln.

Gramotingltangl

555 Kč
Lubomír Martínek
Autor čte z knihy Muškátový oříšek, která vyšla v Edici Revolver Revue v roce 2012. Součástí CD je doprovodný text Viktora Šlajchrta

Lubomír Martínek

179 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 356 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 35 36 > >>