Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2019

Přízrak
(6x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Psi z Rigy
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.

Psi z Rigy

269 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.

Střet králů

449 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Národní třída
(4x)
Klub osamělých rváčů. Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku.

Národní třída

206 Kč
Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!

Nebojte se klasiky! Prodaná nevěsta

206 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.

Pavučina lží

339 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 356 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>