Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
detektivky

Nevinnost otce Browna - 20%
(1x)

12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona Vzhledově nenápadný, podsaditý a trochu směšný kněz s brejličkami, myslí ovšem brilantní detektiv, který svou důslednou logikou a racionalismem vyřeší i ty nejzapeklitější případy.

detektivky
Ukázky

Nevinnost otce Browna

209 Kč
167 Kč
O čem nevíš - 20%

Promyšlený a napínavý detektivní příběh ze švédského Gotlandu. Policistka Maria Wernová tráví s rodinou dovolenou na chatě u moře. Když v domě v sousedství vypukne tragický požár a následujícího rána se z pláže ztratí mladá žena, Maria je nucena vrátit se do práce.

detektivky
Ukázky

O čem nevíš

249 Kč
199 Kč
Smrtící tajnosti - 20%
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
detektivky
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
306 Kč
Selfies - 20%
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky
Ukázky

Selfies

229 Kč
183 Kč
Dívka v ledu - 20%
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
detektivky
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
306 Kč
Inspektor s velkým ptákem
(5x)
Inspektor Prévit souhlasí s tím, že se stane volavkou a přiláká na sebe ty, kteří jsou přesvědčeni, že má u sebe něco, co se nemělo nikdy objevit na veřejnosti – flash disk. Atak mizí z povrchu země, mění si identitu, stěhuje se do malého městečka Ch
detektivky
Ukázky

Inspektor s velkým ptákem

179 Kč
Kdo s ohněm zachází - 20%
(1x)
Volné pokračování historické detektivky Smrt nosí rudé škorně se opět odehrává ve středověké Praze, a to v prosinci roku 1399. Václav od Černého koně, podrychtář Starého Města pražského, řeší další případy.
detektivky
Ukázky

Kdo s ohněm zachází

209 Kč
167 Kč
Dračí náhrdelník
(3x)
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
detektivky
Ukázky

Dračí náhrdelník

199 Kč
Žízeň - 20%
(10x)
Harry Hole se vrací k osloské policii, aby se pokusil dopadnout vraha několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky TindeR.
detektivky
Ukázky

Žízeň

339 Kč
271 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(8x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 194 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>