Nejprodávanější audioknihy - listopad 2019
detektivky

Osm - 11%
(4x)

Tak trochu jiný detektivní román od autorky bestselleru Bábovky. Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč?

detektivky

Osm

314 Kč
279 Kč
Osmnáct pod nulou - 11%
(4x)
Třetí temný případ Fabiana Riska. Třetí mrazivý thriller z pera švédského bestselleristy Stefana Ahnhema.
detektivky

Osmnáct pod nulou

359 Kč
319 Kč
Pečeť smrti - 11%
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.
detektivky

Pečeť smrti

314 Kč
279 Kč
Dýka s hadem - 11%
(2x)
První případ královského prokurátora Oldřicha z Chlumu – křest ohněm na hradě Grabštejn.
detektivky

Dýka s hadem

314 Kč
279 Kč
Macbeth - 11%
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

detektivky

Macbeth

314 Kč
279 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Šest případů Sherlocka Holmese - 20%
Šest historických nahrávek Československého rozhlasu. V dramatizovaných povídkách Barvíř na penzi, Podnájemnice v závoji, Tři Garridebové, Umírající detektiv, Vyděrač a Žlutá tvář hrají Jiří Tomek, Jaroslav Kuneš, Jiří Samek, Václav Neužil a další.
detektivky
Ukázky

Šest případů Sherlocka Holmese

290 Kč
232 Kč
Vánoce Hercula Poirota - 11%
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
detektivky

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
271 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 110 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>