Nejprodávanější Kniha - listopad 2019

Nejlepší sezona
V lehce recesistickém duchu kniha mapuje desetiletí (2009 – 2019) české fotbalové scény. Nevšední glosy jsou postaveny na objevování pozoruhodných paralel s událostmi z nejrůznějších oblastí našeho života.

Nejlepší sezona

180 Kč
Neobyčejná přátelství v přírodě
(1x)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky.

Neobyčejná přátelství v přírodě

161 Kč
Neolit ve východních Čechách
Kniha představuje pohled na společenství raných zemědělských populací v období první poloviny 5. tisíciletí př. n. l.
Ukázky

Neolit ve východních Čechách

446 Kč
Nezkoušej se usmát
Ondřej Hrabal – mimo jiné mistr ČR ve slam poetry, prozaik a organizátor kulturního života – se hlásí o slovo se svým básnickým debutem. Nezkoušej se usmát. Proč? Není čemu? Není na koho? Nebo by to snad bylo nevhodné?

Nezkoušej se usmát

150 Kč
Nežádoucí svědek
(2x)
Vzpomínková próza literární historičky Markéty Brouskové, žijící v Německu, vydává svědectví o životě českých exulantů v západní Evropě v době sedmdesátých a osmdesátých let.

Nežádoucí svědek

118 Kč
Noční můry z temnot
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.

Noční můry z temnot

242 Kč
Nová kytice ze starých španělských romancí
Nejnovější výběr, Nová kytice ze španělských romancí, sahá od různorodého Zpěvníku romancí Martina Nucia (1547) až po soubor historických romancí Lorenza de Sepúlvedy (1584).
Ukázky

Nová kytice ze starých španělských romancí

189 Kč
O gravitaci
(1x)
Gravitace je jednou ze čtyř základních fyzikálních sil; je nejnápadnější – ani naprostý laik nepřehlédne, že věci padají k zemi – a paradoxně zároveň nejslabší (gravitace celé zeměkoule nedokáže strhnout maličký magnet z ledničky).

O gravitaci

268 Kč
O strašidlech a bytostech z pohádek a pověstí
Víly, kostlivci nebo bílá paní – první část bohatě ilustrované knihy přináší podrobný přehled známých i méně známých českých strašidel. Odkud se vzala, proč straší a kde je můžete potkat.

O strašidlech a bytostech z pohádek a pověstí

224 Kč
O údělu člověka
(1x)
Autobiografický román jednoho z nejvýznamnějších anglických romanopisců 20. století líčí osudy Philipa Careyho, jemného a citlivého mladého muže s tělesnou vadou, který trpí tíživými pocity méněcennosti.
Ukázky

O údělu člověka

447 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>