Nejprodávanější Kniha - listopad 2019

Obchod s orgány
(1x)
Mladá lékařka Abby DiMatteová pracuje druhým rokem jako rezidentka na chirurgickém oddělení nemocnice v Bayside. Ke studiu medicíny ji přivedla rodinná tragédie a nyní se zajímá především o transplantaci orgánů, zejména srdce.

Obchod s orgány

323 Kč
Obrazy a předobrazy
Publikace dokumentuje tři mezinárodní přehlídky současného umění, které Karel Císař připravil za posledních zhruba deset let.

Obrazy a předobrazy

135 Kč
Otazník je polovina srdce
(1x)
Román o překonání hanby a viny, o hledání sama sebe, pravdy a lásky.

Otazník je polovina srdce

341 Kč
Paměť a dějiny č. 3/2019
Proč vyšetřování brutálního policejního násilí na Národní třídě v roce 1989 přineslo tak rozpačité výsledky? Jakou roli hrála v událostech roku 89 Česká filharmonie, tento režimem hýčkaný elitní soubor?

Paměť a dějiny č. 3/2019

68 Kč
Parazit
(1x)
Před třiceti lety Roberto Diaz a Trina Romano, odborníci na bioterorismus, nechali uprostřed západoaustralské pustiny srovnat se zemí celou vesnici, když zjistili, že její obyvatele krutě pozabíjela parazitická houba či plíseň....

Parazit

313 Kč
Pařížská švadlena
(2x)
Estella a Fabienne – dvě propletená vlákna jednoho neobyčejného příběhu o snech, lásce a trnité cestě za úspěchem v zářivém newyorském světě módy.

Pařížská švadlena

404 Kč
Pedagogika
Publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě.

Pedagogika

431 Kč
Pětinároží
Příběhy dvou bohatých rodin vydíraných v Peru devadesátých let. Autor zachycuje období teroru za vlády prezidenta Fujimoriho.

Pětinároží

268 Kč
Po italsku do hubky
(1x)
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více vám prozradí Marta Kučíková.

Po italsku do hubky

269 Kč
Podivné počasí v Tokiu
(4x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.

Podivné počasí v Tokiu

250 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>