Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2019

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2
Publikace nabízí čtyři příběhy Sherlocka Holmese, které jsou určeny mírně pokročilým studentům angličtiny.

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

242 Kč
Psychopat v mém mozku
Jednoho dne zkoumal osmapadesátiletý Fallon hromádku skenů mozků svých rodinných příslušníků: obrázků, které měly sloužit jako kontrolní záznamy určené ke srovnání se snímky pacientů s Alzheimerem.

Psychopat v mém mozku

305 Kč
Queen
Dlouholetý britský hudební publicista Phil Sutcliffe sepsal dějiny skupiny sahající od předqueenovských počátků až po současnou podobu s Paulem Rogersem. Doplněné vydání.

Queen

629 Kč
Revoluce 89
Fotografické album REVOLUCE 89 přináší unikátní pohled na dění v ulicích “sametové revoluce” od 17. Listopadu do prezidentské volby Václava Havla, skrz objektiv Jana Šilpocha.
Ukázky

Revoluce 89

467 Kč
Robot v divočině
(2x)

Napínavý a dojemný příběh o sžívání příslušníků dvou odlišných světů, o síle přátelství a také o tom, že občas je potřeba pro dobro ostatních něco obětovat.

Ukázky

Robot v divočině

269 Kč
Rozčesejme Česko
Účes do školy a do školky během chvilky? Jde to! Díky knize Rozčesejme Česko přestává být česání sci-fi! A to jak pro maminky prožívající hektická rána, tak pro ty, kdo si myslí, že mají nešikovné prsty.

Rozčesejme Česko

314 Kč
Rozptylování
Lyrická kolekce Rozptylování byla oceněna britskou knižní cenou Costa za poezii a zároveň získala titul Kniha roku 2009. Sbírka básní, přeložená v původní koncepci, je poctou básníkově ženě, divadelní a seriálové herečce Lucindě Ganeové.

Rozptylování

216 Kč
Rudí barbaři před branami
(1x)
První opiová válka 1839-1842. Britové bojovali o legalizaci obchodu s opiem, otevření čínských přístavů a rozšíření diplomatických styků.

Rudí barbaři před branami

269 Kč
Řeč zvířat
Dokážeme mluvit se zvířaty?

Řeč zvířat

89 Kč
S odvahou k pravdě
Čtenářům se poprvé dostávají do rukou vzpomínky Marty Procházkové-Kastnerové na její maminku Helenu Koželuhovou-Procházkovou (1907–1967), které jsou cenným svědectvím o poválečné době.

S odvahou k pravdě

Michal Pehr (ed.)
266 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>