Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
sport a fitness

Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
sport a fitness

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness

Posilování

404 Kč
359 Kč
Sport, výkon a metafyzika - 11%

Klíčovým termínem knihy je „zóna“, stav, ve kterém podáváme ty nejlepší – nejen sportovní – výkony. Sportovní psychologie tento pojem skloňuje všemi pády již několik desetiletí. Kniha se však na tento stav dívá netradiční optikou.

sport a fitness

Sport, výkon a metafyzika

269 Kč
239 Kč
Vítězové nad smrtí
Knížka není o senzacích, i když každý příběh je svým způsobem a především lidským rozměrem senzační. Cílem bylo inspirovat ty, kteří se zhoubnými chorobami nebo následky těžkých zranění bojovali a bojují. Také oni zvítězili nad smrtí.
sport a fitness

Vítězové nad smrtí

134 Kč
Plachtařina je požitek - 11%
(1x)
Příběh ženy, která si našla své místo ve sportu a ve světě, jenž byl doménou mužů.
sport a fitness

Plachtařina je požitek

180 Kč
160 Kč
První žena na kole kolem světa - 11%
Kdo vlastně byla první žena, která objela svět na kole? Do současnosti se o ní u nás nikdo nezmínil ani slovem. A to přesto, že byla v Americe jednou z nejslavnějších žen 19. století.
sport a fitness

První žena na kole kolem světa

269 Kč
239 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
sport a fitness

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Život bez hranic - 11%
(2x)

Na světě nesportují jenom chlapi! Dámy, hledáte-li inspiraci – tady je!

sport a fitness
Ukázky

Život bez hranic

269 Kč
239 Kč
Měl sílu a byl bouřlivák... - 20%
(1x)
Prof. Jan Gajdoš byl vynikající sokolský gymnasta, mistr světa, olympionik, bojovník proti fašismu, středoškolský učitel a cvičitel. Byl významným a stálým členem reprezentačního družstva Sokola a Československé republiky v letech 1925 – 1940.
sport a fitness

Měl sílu a byl bouřlivák...

399 Kč
319 Kč
Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>