Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
dům a zahrada

Včely a jiný hmyz na pozemku - 11%
Brožurka z edice Klíč k soběstačnosti podává na 80 stranách čtenářsky přístupný a informativní přehled o všem, co potřebuje vědět začínající včelař.
dům a zahrada

Včely a jiný hmyz na pozemku

207 Kč
184 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
dům a zahrada

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Zdravý pes - 11%

Psi mají pověst nejlepších přátel člověka a jejich popularita mezi lidmi neustále stoupá. V knize najdete podrobné návody, překvapivé tipy a triky i náhledy do psí mentality.

dům a zahrada

Zdravý pes

269 Kč
239 Kč
Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
dům a zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Naše BIO zahrádka - 11%
Vypěstujte si svou vlastní živou stravu! Vlastníma rukama sít i sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami.
dům a zahrada

Naše BIO zahrádka

583 Kč
518 Kč
Snažíme se porozumět kočce - 11%
Praktická příručka plná kouzelných fotografií vám na řadě příkladů představuje různorodý repertoár kočičího chování, hlasové projevy a řeč těla. Díky ní budete se svým domácím mazlíčkem správně komunikovat.
dům a zahrada

Snažíme se porozumět kočce

179 Kč
159 Kč
Zakrslý králík - 11%
Zakrslí králíci potřebují společnost, chtějí hrabat, schovávat se a mít dostatek pohybu. Navíc milují pestré krmení. Pokud jim to všechno poskytnete, budete bohatě odměněni překvapivým nahlédnutím do králičího života.
dům a zahrada

Zakrslý králík

143 Kč
127 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Barf - Otázky a odpovědi - 11%
V nové knize o barfování odpovídá Kateřina Novosádová na dotazy, které jí kladou účastníci jejích seminářů o krmení přirozenou stravou.
dům a zahrada

Barf - Otázky a odpovědi

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 125 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>