Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
objevování vesmíru

Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
objevování vesmíru

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
O čem víme prd - 11%
(2x)
Proč má vesmír maximální povolenou rychlost? Co (nebo kdo) útočí na zemi malinkatými superrychlými částicemi? Co je temná hmota a proč si nás nevšímá?
objevování vesmíru

O čem víme prd

449 Kč
399 Kč
Astronomie - 100+1 záludných otázek - 11%
Zájemci o astronomii dostávají do rukou dlouho očekávané nové, zcela přepracované vydání knihy z roku 2003. První vydání chybělo již několik let na trhu, protože astronomie se tak překotně vyvíjí, že nové poznatky jsou na denním pořádku.
objevování vesmíru

Astronomie - 100+1 záludných otázek

449 Kč
399 Kč
Nekonečno v dlani - 11%
Autor řady bestsellerů nádherně srozumitelnou a vtipnou formou přibližuje komplikované vědecké teorie stojící za padesáti pozoruhodnými skutečnostmi, jež nám pomáhají pochopit složitou podstatu naší existence.
objevování vesmíru

Nekonečno v dlani

269 Kč
239 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
objevování vesmíru

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Kosmonauti na pokraji smrti - 11%
Od Gagarinova letu se stali kosmonauti nefalšovanými hrdiny doby, ovšem málokdo domýšlel rizika, která podstupují – dokud se neobjevily zprávy o mimořádných potížích během jejich výprav, což obě velmoci studené války nerady přiznávaly.
objevování vesmíru

Kosmonauti na pokraji smrti

359 Kč
319 Kč
Živý vesmír - 11%
(1x)
Věda tradičně tvrdí, že vesmír byl vytvořen z netečné hmoty a prázdného prostoru. Duane Elgin shromažďuje mimořádné důkazy z kosmologie, biologie a fyziky o tom, že vesmír není mrtvý, ale naopak výjimečně živý, ...
objevování vesmíru

Živý vesmír

269 Kč
239 Kč
Hyperprostor - 6%
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.
objevování vesmíru

Hyperprostor

339 Kč
319 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
objevování vesmíru

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
objevování vesmíru
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>