Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
cestování

Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestování
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Pověsti moravských hradů a zámků - 20%

Středověké i novější příběhy, legendy a báje, spojené se stovkou moravských hradů a zámků. Vydejte se na některý z hradů a zámků, s nimiž vás seznámí tato kniha.

cestování
Ukázky

Pověsti moravských hradů a zámků

209 Kč
167 Kč
Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
cestování
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa - 20%

Tři roky na cestě kolem světa a do nitra vlastní duše Ztroskotal na opuštěném ostrově v Karibiku, pracoval v čínském baru, stal se bezdomovcem v San Francisku, vyzval neprostupnou džungli Darién a projel pod polární září Aljašky.

cestování
Ukázky

Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa

249 Kč
199 Kč
Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
cestování
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestování
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Švýcarské etudy - 20%
V knížce „Švýcarské etudy“ se spisovatelka snaží čtenáři přiblížit atmosféru a duši švýcarských obyvatel. Zastavení v několika švýcarských městech dokládá péči o historické památky, o tradici a oblibě místních obyčejů, které sbližují obyvatelé země.
cestování
Ukázky

Švýcarské etudy

130 Kč
104 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Putování nejen jižní Angolou - 20%
Kniha představující Angolu trochu jinak. Více v souvislostech - a v téměř 300 barevných unikátních fotografiích. Při putování nejen jižní Angolou se tu odehrávají tři příběhy ve třech vzájemně se prolínajících časových rovinách.
cestování
Ukázky

Putování nejen jižní Angolou

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>