Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
cestování

Ruská setkání - 20%
Kniha je souborem zážitků známého cestovatele za bezmála čtvrtstoletí cest do odlehlých částí ruského severu, a to s použitím nestandardních dopravních prostředků, jako je kajak, bicykl či malý motorový člun.
cestování
Ukázky

Ruská setkání

129 Kč
103 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Island - 20%
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
cestování
Ukázky

Island

179 Kč
143 Kč
Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě - 20%
První z knih odvážného cestovatele, který projel svět křížem krážem. Někde zkoušel uspět pracovně, jinde prostě přežít. Kniha, která vám dokáže, že se kdokoliv může ze dne na den sebrat a vyrazit do světa.
cestování
Ukázky

Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě

99 Kč
79 Kč
Na skok v Angole - 20%
Kniha pojednává o cestě entomologa a stavaře do země, která má v Africe velkou budoucnost a v případě spolupráce by znamenala výrazného obchodního parnera.
cestování
Ukázky

Na skok v Angole

99 Kč
79 Kč
Nový okruh Angolou - 20%
Nadšený autor, stavař a entomolog se vrací v co nejkratší době zpět do Angoly, aby si ověřil, jak pokročily práce i jím zadané průzkumy a veze s sebou vypracované nabídky na spolupráci a sanaci celé řady míst ve středu Angoly.
cestování
Ukázky

Nový okruh Angolou

99 Kč
79 Kč
Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestování
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Aloha Molokai - 20%
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?
cestování
Ukázky

Aloha Molokai

149 Kč
119 Kč
Barcelona - 20%
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
cestování
Ukázky

Barcelona

99 Kč
79 Kč
Florencie - 20%
Mapa Florencie. Co byste měli vidět. Tipy, jak trávit volný čas. Praktické rady na cesty. Seznam hotelů a restaurací.
cestování
Ukázky

Florencie

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>