Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2019
cestování

Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
cestování
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Mezinárodní cestovní ruch - 20%
Publikace jako jediná na českém trhu přináší komplexní pohled na problematiku mezinárodního turismu. Je určena studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, institucím zabývajícím se rozvojem turismu.
cestování
Ukázky

Mezinárodní cestovní ruch

237 Kč
190 Kč
Vzpomínky z cest - 20%
Deník ze čtyřtýdenního putování po severovýchodních Čechách a Krkonoších, které v roce 1892 podnikl tehdy šestnáctiletý A. B. Svojsík, zakladatel českého skautingu, společně s bratrem a kamarádem. Unikátní zápisky, náhodně objevené v pozůstalosti.
cestování
Ukázky

Vzpomínky z cest

30 Kč
24 Kč
Hrdinové Ledového moře - 20%
(2x)
Třetí díl dobrodružných vzpomínek legendárního polárníka Jana Welzla.
cestování
Ukázky

Hrdinové Ledového moře

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4