Nejprodávanější tituly - prosinec 2019

Poslední palác
(3x)
Norman Eisen se v roli amerického velvyslance vrátil do země, z níž jeho matka uprchla před holokaustem. Když se nastěhoval do pražské velvyslanecké rezidence, ke svému překvapení objevil na stěnách pod nábytkem schované svastiky.

Poslední palác

358 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Manuál pro uklízečky
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
Skryté karty
(3x)
Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně.

Skryté karty

359 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Malé pikantní vraždy
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!

Malé pikantní vraždy

233 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Budoucnost lidstva
(2x)
Kniha slavného astrofyzika a popularizátora vědy Michia Kakua ukazuje, kam by lidstvo mohlo dospět v oblasti kosmických letů, zlepšování člověka a osidlování vesmíru.
Ukázky

Budoucnost lidstva

357 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>