Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
dům a zahrada

Řezbářství - 11%
(1x)
Kniha nabízí skvělý lék na stresy dnešního způsobu života a prostředky návratu k základům a řemeslné výrobě předmětů od samého počátku.
dům a zahrada

Řezbářství

359 Kč
319 Kč
Velká kniha zahradničení pro děti
Víte, jak správně zasadit ředkvičky? Kdy sklidit dýně a jaké při tom všem použít nářadí? Každé z ročních období zahradníkovi přináší nové výzvy. Proto je tu praktická Velká kniha zahradničení pro děti.
dům a zahrada

Velká kniha zahradničení pro děti

359 Kč
Zahrada síly
Jsou místa, kde se okamžitě cítíme dobře, protože vyzařují sílu a harmonii. Vědění o takovýchto místech síly je prastaré a každý z nás může vnímat jejich energii. Avšak proč nás některá místa oslovují a jiná nikoliv?
dům a zahrada
Ukázky

Zahrada síly

346 Kč
Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
dům a zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Hyperaktivní pes - 11%
Znáte psy, kteří se nedají odnaučit tahání na vodítku? Kteří na každého vyskakují? Kteří doma „tancují po nábytku“? Kteří koušou a rvou za vodítko? To je ale špatně vychovaný pes!
dům a zahrada

Hyperaktivní pes

359 Kč
319 Kč
Včelí produkty mýtů zbavené - 11%
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
dům a zahrada

Včelí produkty mýtů zbavené

252 Kč
224 Kč
Kočkám chutná kaviár - 11%
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
dům a zahrada

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
176 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
dům a zahrada

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Živorodky - 11%
Rady odborníka pro správný chov a péči, kterými se může snadno řídit každý akvarista. S praktickými tipy a podrobnými návody k chovu nejoblíbenějších druhů.
dům a zahrada

Živorodky

116 Kč
103 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
dům a zahrada

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 125 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>