Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
komiksy

Komiks Jirka Král

Seznam se s životem Jirky a jeho kamarádů v komiksové sbírce toho nejlepšího, co vyšlo v letech 2015-2018. V knize najdeš i překvapení. Jirkův komiks vychází měsíčně a nabízí kreslené příběhy ze života Jirky.

komiksy

Komiks Jirka Král

359 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Jednou budeš Arab
(2x)
Dětství na Blízkém východě, v syrsko-francouzské rodině, mezi socialistickými experimenty a arabskou tradicí, mezi Francií, Lybií a Syrií, ale především s neobvyklou blonďatou kšticí, zachycuje ve svém komiksu populární francouzský kreslíř Riad Satto
komiksy
Ukázky

Jednou budeš Arab

405 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
komiksy

Martyho frky! 3

224 Kč
Svatá Barbora
(1x)
Mladá novinářka Andrea dostala za úkol napsat článek o nikdy neobjasněné kauze, kterou před několika lety žila celá republika.
komiksy

Svatá Barbora

539 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
komiksy

Divoši

356 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
komiksy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
Padoucnice 2
Druhý díl comicsu od uznávaného autora francouzské nekomerční scény.
komiksy

Padoucnice 2

135 Kč
Babylon Berlín
Berlín v roce 1929: politické pouliční bitky, ilegální noční kluby – život ve městě připomíná tanec na vrcholu sopky. Berlínská policie se v té době proslavila moderními vyšetřovacími postupy, ale když se mladý komisař Gereon Rath pustí...
komiksy

Babylon Berlín

449 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 316 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>