Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019

Nepřátelské převzetí
(3x)
Ve všech dosavadních knihách se Thilo Sarrazin zaobíral obtížemi, které pro německou společnost vyplývají ze soužití s muslimskou menšinou.V nejnovější práci učinil islám dokonce hlavním tématem a přistoupil k němu s obvyklou analytickou důkladností.

Nepřátelské převzetí

403 Kč
Převrat
Byla to sametová revoluce nebo převrat? Spontánní výbuch zlosti národa nad nepodařeným socialistickým vývojem země a neurvalým bitím studentů nebo zákulisní hra tajných služeb z východu i západu?

Převrat

314 Kč
Temná zahrada
(4x)
Strhující román od jedné z nejlepších autorek napínavých psychologických thrillerů dneška pokládá otázku, co se z nás stane a čeho jsme schopní, když přestáváme tušit, kým vlastně jsme.

Temná zahrada

358 Kč
Pro Čechy je nebe nízko
(2x)
Proč u nás najdeme tak málo vyvěšených českých vlajek?

Pro Čechy je nebe nízko

242 Kč
S androidkou v posteli
(6x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
Ukázky

S androidkou v posteli

269 Kč
Síla moudrosti
(3x)
Síla moudrosti od Evžena Štekla (1921–2001), nejmladšího žáka Fráni Drtikola (1883–1961), byla u nás ve své době bezesporu nejkomplexnějším dílem, které se zabývalo po praktické stránce kundaliní-jógou.

Síla moudrosti

504 Kč
Stříbrná cesta
(3x)
Stříbrná cesta je mimořádně úspěšný debut mladé švédské autorky (jen ve Švédsku se za jediný rok prodalo téměř 300 000 výtisků!), za který získala nejen ocenění pro nejlepší krimi roku, ale i prestižní Glass Key.

Stříbrná cesta

314 Kč
Taková normální kuchařka
(1x)
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí.

Taková normální kuchařka

413 Kč
Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy
(1x)
Rukopis knihy Ivana Jonáka vznikl mezi roky 2005 až 2011 při jeho několikaletém pobytu ve vězení, kde si odpykával trest za nájemnou vraždu své manželky.

Sex, Disco, Revoluce! - Vzpomínky majitele Discolandu Sylvie na zlatý časy

404 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>