Nejprodávanější knihy - únor 2019
česká

Město vidím...
Praha představ, obrazů a tajemných historických příběhů. Praha středověkých zákoutí, židovské mystiky a oken vybízejících k nahlédnutí...
česká

Město vidím...

54 Kč
Mirákl
(2x)
Román Josefa Škvoreckého, kde jsou zachyceny události z let 1949 až 1970, a to technikou filmových střihů, pomocí nichž se vrací hlavnímu protagonistovi vzpomínky z různých období jeho života.
česká

Mirákl

359 Kč
Pohádková čítanka
V knížce POHÁDKOVÁ ČÍTANKA je mnoho krásných bajek, pohádek a příběhů pro děti.
česká

Pohádková čítanka

179 Kč
Poprask na laguně
Pořádný poprask mezi temperamentními rybáři z Chiozzy poblíž Benátek, který se dostane až k soudu, je námětem oblíbené hry klasika italské komedie.
česká

Poprask na laguně

189 Kč
Runový meč
Druhý díl fantasy série Městské války. Vítejte v příběhu, kde jsou česká a moravská města ztělesněna živými bytostmi. Praha krvácí a slábne. Její věrní umírají. Václav, který ještě nedávno netušil o existenci tajného světa, je možná poslední nadějí.
česká

Runový meč

253 Kč
Sharpův úder
Sedmý příběh série o Richardu Sharpovi, nyní poručíku britské armády v době napoleonských válek, se odehrává na jaře roku 1809 v Portugalsku.
česká

Sharpův úder

112 Kč
Slib, že mě zabiješ
Román popisuje skutečný příběh dvou milenců – Ládi a Věry. Láďa podniká, je rozvedený a žije lezením. Věra řídí laboratoř v Praze a její muž pracuje jako právník. Jsou bezdětní, ona spí s Láďou a ještě jedním mužem. Třicítku má za sebou, touží po dítěti.
česká

Slib, že mě zabiješ

253 Kč
Ve stínu Saganamiho
Hvězdné království Mantichora opět válčí s republikou Havenem. Studenti posledního ročníku Akademie Královského mantichorského námořnictva odcházejí po vyřazení přímo do žáru boje...
česká

Ve stínu Saganamiho

296 Kč
Vrahovice 119
(1x)
Život v Sudetech nebyl nikdy snadný. Autor vede čtenáře do světa ohraničeného ostnatým drátem, odkud museli původní obyvatelé po 2. světové válce odejít a kde noví přistěhovalci nezapustili kořeny dost hluboko.
česká

Vrahovice 119

241 Kč
Vzpomínky z druhého kopce

Další kniha Jana Čecha po čtenářsky úspěšných knihách Droga zvaná letadla a Nazdar Orlové.

česká

Vzpomínky z druhého kopce

128 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100