Nejprodávanější Kniha - únor 2019
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?
Sociální sítě zajišťují v moderní době komunikaci nejen mezi mnoha mladými. Přečtěte si, jak je používat ve zdravé míře a na co si dát na sítích pozor.
naučné

Sociální sítě - A to funguje jak?

71 Kč
Evropa, náš domov - 11%
Jak se Evropa vyvíjela od starohor přes dobu ledovou až po antropocén? Jak žili Evropani v průběhu času a jaké objevy změnily jejich život?
naučné

Evropa, náš domov

314 Kč
279 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Zákeřné keře - 11%
(1x)
Cílem knížky je formou jednoduchého pohádkového příběhu seznámit děti s nejběžnějšími jedovatými rostlinami v jejich okolí. Malá víla Vincencie je zakleta zlým čarodějem Rulíkem Zlomocným.
naučné

Zákeřné keře

269 Kč
239 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
naučné

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
naučné

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Učebnice dobrých mravů - 11%
Slušnost a zdvořilost nejsou žádné čáry. Poprosit a poděkovat přeci zvládne každý, řeknete si. Ale platí to opravdu pro všechny? Po přečtení této knížky tomu tak jistě bude!
naučné

Učebnice dobrých mravů

224 Kč
199 Kč
Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel - 11%

Úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel. Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů.

naučné
Ukázky

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

359 Kč
319 Kč
Hlava na čísla - 11%
Baví vás učení? No, asi moc ne… Jako nakonec většinu lidí.
naučné

Hlava na čísla

359 Kč
319 Kč
Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
naučné

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>