Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2019
historické romány

Duch znojemských katakomb - 11%
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
historické romány

Duch znojemských katakomb

314 Kč
279 Kč
Mnich, který zmizel - 11%

Nové dílo mistra keltské detektivky.

Fidelma dostává za úkol usvědčit pachatele, jenž zaútočil na cashelského krále Colgúa a vládce klanu lidu Uí Fidgente, Donnenacha. Z téhož opatství zmizel i mnich, který se staral o relikvie svatého Ailbeho, z

historické romány

Mnich, který zmizel

314 Kč
279 Kč
Zlatá růže - 11%
(1x)
V první polovině 14. stol. jižním Čechám vládnou páni z růže, mocní Vítkovci, kteří si víc než dění v zapadlých obcích hledí mocenských intrik. Bratr Zdislav, johanita, někdejší templář, sem přijíždí na žádost svého představeného Ulmana.
historické romány

Zlatá růže

260 Kč
231 Kč
Rozervané království - 11%
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
historické romány

Rozervané království

305 Kč
271 Kč
Panský dům a jeho dcery - 11%
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.
historické romány

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
399 Kč
Panský dům a jeho dědictví - 11%
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.
historické romány

Panský dům a jeho dědictví

539 Kč
479 Kč
Hoř ohýnku, o mou duši se už čerti perou - 11%
Rok 1740 patří k nejvýznamnějším mezníkům evropských dějin. V květnu umírá pruský král Fridrich Vilém I., v říjnu král český a uherský, císař Karel VI. a o osm dní později ruská carevna Anna Ivanovna. Karty jsou rozdány.
historické romány

Hoř ohýnku, o mou duši se už čerti perou

359 Kč
319 Kč
Úřad pro zahrady a rybníky - 11%
Na březích japonské řeky Kusagawa leží chudá vesnice. Je domovem muže s výjimečným talentem. Rybář Kacuró ovládá umění lovu nesmírně vzácných kaprů.
historické romány

Úřad pro zahrady a rybníky

314 Kč
279 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Tři královny - 11%
Přestože Markétu Tudorovnu, její sestru Marii a Kateřinu Aragonskou pojí příbuzenské pouto, nepřestávají se celý život žárlivě poměřovat. Příběh tří královen rozplétá složité vztahy a úkladné zrady ve stínu vášně, závisti a nebezpečí.
historické romány

Tři královny

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 47 položek
1 2 3 .. 5 > >>