Nejprodávanější tituly - únor 2019
osobní rozvoj

Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

osobní rozvoj

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Umění sympatie - 11%
Kniha, která radí, jak být oblíbeným.
osobní rozvoj

Umění sympatie

267 Kč
238 Kč
Debordelizace hlavy - 11%
(1x)
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj

Debordelizace hlavy

359 Kč
319 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
osobní rozvoj
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Nové testy IQ - 11%
Václav Fořtík, dlouholetý člen Mensy České republiky, přichází s novou knihou testů IQ. Při jejich sestavování vyšel ze svých bohatých zkušeností, ale zároveň chtěl čtenářům nabídnout něco z novějších trendů v oblasti zkoumání schopností.
osobní rozvoj

Nové testy IQ

143 Kč
127 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Tělo zkouší vyloučit nejen jedy ze životního prostředí, stravy, ale i takové, které vznikly produkcí špatných myšlenek, pocitů a činů. Vylučuje je pomocí vhodných orgánů nebo se je snaží spálit horečkou. Co se stane, když se to nezdaří,...
osobní rozvoj

Cesta ke zdraví

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 304 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>