Nejprodávanější tituly - únor 2019
osobní rozvoj

Jak myslí milionáři - 11%
Staňte se mistry ve hře financí.
osobní rozvoj

Jak myslí milionáři

297 Kč
264 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
osobní rozvoj
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Jistou cestou k bohatství - 11%
(1x)
Myšlenky, které máme dnes, určují naši budoucnost.
osobní rozvoj

Jistou cestou k bohatství

144 Kč
128 Kč
Péče o celé tělo - 20%
Asi každá žena chce vypadat co nejlépe a co nejefektivněji zabránit předčasnému stárnutí. Obzvlášť v dnešní době, která je ve znamení zdravých a mladých idolů. Na každém rohu po nás pokukují takzvaně „dokonalé" ženy a ukazují nám, jak je správné vypadat.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o celé tělo

135 Kč
108 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
osobní rozvoj

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
osobní rozvoj
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Péče o pleť a vlasy - 20%
Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o pleť a vlasy

161 Kč
129 Kč
Péče o ruce a nehty - 20%
Kniha populární formou čtenáři radí, jak pečovat o ruce a nehty doma (péče o kůži, suchá a mokrá manikúra, automasáž, výživa, ošetření ran), informuje, jak vypadá profesionální péče dle nejnovějších postupů (například parafínové a olejové zábaly, dekorati
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o ruce a nehty

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 304 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>