Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2019
osobní rozvoj

Architektura vnitřního světa člověka - 11%
(2x)
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
osobní rozvoj

Architektura vnitřního světa člověka

369 Kč
328 Kč
Sisu - 11%
(2x)
Sisu : Tento prakticky nepřeložitelný termín si získal popularitu hlavně ve dvacátých letech minulého století. Vztahuje se k odvaze, elánu, odolnosti, výdrži a houževnatosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sisu

268 Kč
238 Kč
Návrat domů - 11%
(2x)
Kniha Návrat domů se zabývá vnitřním dítětem, které se zejména u jedinců z dysfunkčních rodin přestane rozvíjet a ustrne v některé z raných fází, v nichž utrpělo trauma.
osobní rozvoj

Návrat domů

404 Kč
359 Kč
Walden aneb Život v lesích - 11%
(2x)
Thoreau líčí život spjatý s přírodou, dva roky prožité uprostřed massachusettských lesů ve srubu postaveném vlastníma rukama. Jeho pohled je inspirující a naléhavě aktuální…
osobní rozvoj

Walden aneb Život v lesích

268 Kč
238 Kč
Probuzení ženské energie - 11%
Autorka Rudého měsíce provází ženy procesem sebeléčení, jež vede k přirozenému prožívání autentického ženství.
osobní rozvoj

Probuzení ženské energie

313 Kč
278 Kč
Mezi Čínou a Západem - 11%
Umíte stolovat s čínskými partnery? Jak sladit čínské a evropské zvyklosti? Odpovědi dává nová knížka Víta Vojty, sinologa, poradce a tlumočníka s bohatou zkušeností z nejvyšších pater politiky a byznysu.
osobní rozvoj

Mezi Čínou a Západem

234 Kč
208 Kč
Nová země - 11%
(2x)
Svým nejprodávanějším duchovním průvodcem Moc přítomného okamžiku inspiroval Eckhart Tolle miliony čtenářů a pomohl jim objevit svobodu a radost života v přítomném okamžiku.
osobní rozvoj

Nová země

314 Kč
279 Kč
Odprezentuj - 11%
Okouzlete publikum neotřelými slajdy, přesvědčte obchodní partnery pomocí dat, přitáhněte pozornost posluchačů poutavým příběhem.
osobní rozvoj

Odprezentuj

359 Kč
319 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
osobní rozvoj

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Střízlivě, většinou vesele - 11%
Kniha, kterou držíte v rukou, není učebnice, ale kamarád. Můžete ji otevřít na kterémkoli místě, kousek si přečíst, a pak se věnovat něčemu jinému. Můžete při její četbě třeba pít čaj, poslouchat hudbu nebo se vesele kodrcat v hromadné dopravě...
osobní rozvoj

Střízlivě, většinou vesele

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>