Nejprodávanější e-knihy - únor 2019
dům a zahrada

Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
dům a zahrada
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
dům a zahrada
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Pasivní rodinný dům - 20%
Kniha je určena široké veřejnosti a pro investory rodinných domů jako základní publikace pro orientování se v problematice pasivních domů. Je zaměřena přímo na pasivní domy. Stručnou a jasnou formou informuje proč stavět v pasivním standardu a jaká hledis
dům a zahrada
Ukázky

Pasivní rodinný dům

127 Kč
102 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
dům a zahrada
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
dům a zahrada
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
dům a zahrada
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3