Nejprodávanější tituly - únor 2019
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
zdraví a výchova dětí

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Rizikové chování v dospívání - 11%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
zdraví a výchova dětí

Rizikové chování v dospívání

269 Kč
239 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
zdraví a výchova dětí

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Logopedie – Žežicha se neříká - 11%
Procvičujte si se svými dětmi správnou výslovnost a rozvíjejte jejich komunikační dovednosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie – Žežicha se neříká

206 Kč
183 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
zdraví a výchova dětí

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Moje první slova - 11%
Obrázkový slovník Moje první slova se nejmenším dětem líbí, protože je plný rozmanitých a pestrých ilustrací. Děti můžou k obrázkům přiřazovat názvy a také si prohlížet písmenka pod nimi. Jednoho dne jim to pomůže naučit se číst.
zdraví a výchova dětí

Moje první slova

179 Kč
159 Kč
Montessori konkrétně 3 - Jazyk - 11%
Třetí díl představuje základy psaní a čtení celostním způsobem podle principů Marie Montessori. Všechny pomůcky jsou nejdříve představeny na barevných fotografiích a pracovní postupy popsány krok za krokem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Montessori konkrétně 3 - Jazyk

306 Kč
272 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
zdraví a výchova dětí

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 176 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>