Nejprodávanější tituly - únor 2019
dům a zahrada

Kočkám chutná kaviár - 11%
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
dům a zahrada

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
176 Kč
Křeček - 11%
Chov křečka s citem a porozuměním. Odborník na chov křečků Otto von Frisch vysvětluje, jak správně chovat křečka, aby zůstal zdravý a přítulný.
dům a zahrada

Křeček

116 Kč
103 Kč
Morče - 11%
Odbornice na morčata Katrin Behrendová vysvětluje, jak správně chovat morče tak, aby zůstalo zdravé a přítulné. V knize najdete nejen praktické rady, jak morče ubytovat, jak o něj pečovat a jak ho krmit, ale také návrhy na hry a zaměstnání.
dům a zahrada

Morče

116 Kč
103 Kč
Naše BIO zahrádka - 11%
Vypěstujte si svou vlastní živou stravu! Vlastníma rukama sít i sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami.
dům a zahrada

Naše BIO zahrádka

583 Kč
518 Kč
Živorodky - 11%
Rady odborníka pro správný chov a péči, kterými se může snadno řídit každý akvarista. S praktickými tipy a podrobnými návody k chovu nejoblíbenějších druhů.
dům a zahrada

Živorodky

116 Kč
103 Kč
Akvarijní ryby - 11%
(1x)
Akvaristika je neodmyslitelným oborem pro celou řadu ichtyologických disciplín.
dům a zahrada

Akvarijní ryby

711 Kč
632 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Moderní dřevostavba - 11%
Jaká jsou pozitiva a negativa dřevostaveb? Na tuto otázku Vám odpoví jeden z našich předních odborníků Martin Růžička.
dům a zahrada

Moderní dřevostavba

296 Kč
263 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
dům a zahrada

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada

Uvnitř psa

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>