Nejprodávanější tituly - únor 2019
světová

Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
světová
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Pohřbený obr
(5x)
Próza držitele Nobelovy ceny za literaturu za rok 2017. Děj románu zasadil autor do počátků raného středověku, kdy se Británie, kterou dávno opustili Římané, nezadržitelně mění v trosky.
světová

Pohřbený obr

313 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
světová

Dalajlamova kočka

220 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
světová

Inferno /anglicky/

449 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
světová

Malý miliardář

202 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
světová

Jaro

254 Kč
Pád Hyperionu
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
světová
Ukázky

Pád Hyperionu

538 Kč
Mlčenlivé ženy
(1x)
Emocionální rodinný thriller s potenciálem udržet čtenáře vzhůru celou noc…
světová

Mlčenlivé ženy

323 Kč
Muž za zdí
(3x)
Román Muž ve zdi má tři hlavní hrdiny: starý činžák ve Stockholmu, starého pána, který z něj nikdy nevychází, a devítiletou holčičku, která se zrovna přistěhovala. Každý z nich skrývá mnohá tajemství.
světová
Ukázky

Muž za zdí

268 Kč
Syn Hamásu
(4x)
Napínavý příběh o teroru, zradě, politických intrikách a neuvěřitelných životních rozhodnutích.
světová
Ukázky

Syn Hamásu

199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>