Nejprodávanější knihy - únor 2019
kuchařky

Creme brulée a panna cotta - 11%
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.
kuchařky

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
207 Kč
České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
223 Kč
Královská kuchařka Freddieho Mercuryho - 11%
Freddie Mercury byl bohem nadaný zpěvák skupiny Queen, extravagantní jedinec, libující si v okázalosti hudební, módní, ale i kulinářské. Málokdo však ví, co Freddie Mercury rád jedl, pil, a co bylo jeho zamilované jídlo.
kuchařky

Královská kuchařka Freddieho Mercuryho

449 Kč
399 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně - 11%
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
319 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Proč diety nefungují - 43%
(1x)
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Proč diety nefungují

198 Kč
112 Kč
Večeře u Florentýny - 11%
(3x)
155 rychlých a snadných receptů pro všechny, kdo ještě nevečeřeli
kuchařky

Večeře u Florentýny

494 Kč
439 Kč
Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
kuchařky

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>