Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2019

Pohřešuje se prezident
Jeden z nejdramatičtějších, ale především nejautentičtějších thrillerů poslední dekády od bývalého prezidenta USA Billa Clintona a novodobého klasika detektivek Jamese Pattersona!

Pohřešuje se prezident

44 Kč
Povídky malostranské
(1x)
Vrchol prozaického Nerudova díla - mistrný obraz starosvětského malostranského prostředí před rokem 1848 - osudy lidiček, v nichž autor vytvořil vzor literární charakteristiky postav. Pan Ryšánek a pan Šlégl, Jak si nakouřil pan Vorel pěnovku, ...

Povídky malostranské

134 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy
(1x)
Knižně vyšly poprvé v roce 1929 a od té doby se dočkaly mnoha reedic. Inspirovaly i zvukové a televizní adaptace, filmové verze.

Povídky z jedné a druhé kapsy

134 Kč
Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?

Pozitivní leader

269 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

359 Kč
Proč máma pije
Máma slaví devětatřicáté narozeniny. Před sebou má vidinu hrozivé budoucnosti plnou lidí, kteří ji zvou na kurzy jógy a večírky, kde každý prohlašuje, že se „líznul“ po skleničce vína.

Proč máma pije

269 Kč
Promlčení
(3x)
Detektivní román o zločinech, které dlouho spaly za hraničním pásmem. Když se k jedné složce s podezřelou smrtí připojí druhá, rozhodne se mladý detektiv Tomáš Volf vyzpovídat člověka, který se tehdy vyšetřování účastnil: bývalého úředníka ministerstva vnitra.

Promlčení

224 Kč
První dámská detektivní kancelář
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
Rázová vlna
Závěr akčních postapokalyptických bestsellerů Spad a Poločas rozpadu.

Rázová vlna

203 Kč
Selfies
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?

Selfies

332 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 138 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 14 > >>