Nejprodávanější knihy - únor 2019

Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
Pohřbená pravda
(7x)
Šestý temný detektivní příběh z pera Angely Marsonsové, jejíž prvotina Němý křik, úvodní díl série, se v angličtině prodala už v milionu výtisků.

Pohřbená pravda

341 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
Pokrok: Deset důvodů, proč se těšit na budoucnost
Johan Norberg nabízí poučnou a povzbudivou analýzu, jak daleko jsme dospěli při řešení největších problémů, kterým lidstvo čelí. Není potřeba vracet se zpět k dobám, kdy bylo údajně vše lepší...

Pokrok: Deset důvodů, proč se těšit na budoucnost

296 Kč
Politický řád a politický úpadek
(3x)
Autor si všímá toho, zda a jak transparentní právní systém a vůle lidu udržují ústřední moc pod kontrolou. Zkoumá rovněž dopady korupce na státní správu a způsoby, jakými se ji v některých společnostech podařilo vymýtit.

Politický řád a politický úpadek

629 Kč
Poslední beduín
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...

Poslední beduín

438 Kč
Posvátné smlouvy
Caroline Myssová se pozoruhodným a neotřelým způsobem zabývá klasickými platonskými a jungiáskými archetypy jakožto nejdůležitějšími nástroji v našem osobnostním rozvoji.

Posvátné smlouvy

448 Kč
Pověsti z Vysočiny III.
Třetí, závěrečná kniha příběhů, v nichž ožívají hastrmani a hejkalové, divoženky, polednice a čarodějnice, a také čerti a rarášci. Živobytí nebylo lehké a lidé se proto museli umět ohánět.

Pověsti z Vysočiny III.

250 Kč
Povídky ke kávě IV.
Hana Hrabáková v předchozích třech letech úspěšně publikovala již tři díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.

Povídky ke kávě IV.

152 Kč
Práce, nebo důchod?
Kniha je souborem osmi statí pojednávajících o různých aspektech pracovního trhu a starších pracovníků.

Práce, nebo důchod?

203 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>