Nejprodávanější tituly - únor 2019
beletrie

Anna
(1x)
V knize najdou čtenáři řadu opakujících se motivů ze Sofiina světa. Místo filosofie a dějin myšlení se román zajímá o přírodu a ekologii.
beletrie

Anna

89 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
beletrie
Ukázky

Básník

377 Kč
Běsi
(1x)
Předposlední román F. M. Dostojevského byl marxisty léta odsuzován jako pamflet brojící proti revoluční akci,nicméně světoznámému znalci temných pohnutek lidské duše v něm šlo především o to, jak a zda vůbec se jeho milované Rusko vyrovná s démony.
beletrie

Běsi

224 Kč
Byla jsem ženou slavného muže
Memoáry zachycují-často ve skandálních souvislostech-celou řadu osobností, které patřily k nejuznávanějším veličinám naší literatury.
beletrie

Byla jsem ženou slavného muže

332 Kč
Hagibor
(4x)
Autorka ve své druhé prozaické knize vypráví příběh mladé fotografky Hany, která na počátku sedmdesátých let v panice před hrozbou ústrků ze strany režimu uteče pomocí fingovaného sňatku do Londýna.
beletrie
Ukázky

Hagibor

205 Kč
Hollywood

I tento Bukowského román vypráví autorovo alter ego Henry Chinaski, tentokrát se však s ním a jeho ženou Sarah dostáváme do poněkud nezvyklého prostředí: do hollywoodských filmových studií.

beletrie
Ukázky

Hollywood

236 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
beletrie
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Lumpové a beránci
(18x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
beletrie
Ukázky

Lumpové a beránci

293 Kč
Moje cesta za Scarlett
Na český knižní trh se vrací bestseller, který vyšel poprvé v roce 1994. Autorka v době, kdyby byla stážistkou v Kongresu Spojených států, vykonala zcela autentickou cestopisnou pouť po stopách Scarlett O´Hara, hrdinky románu Jih proti Severu.
beletrie

Moje cesta za Scarlett

176 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

beletrie
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>