Nejprodávanější e-knihy - březen 2019
dům a zahrada

Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
dům a zahrada
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
dům a zahrada
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
dům a zahrada
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
dům a zahrada
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Tvoříme interiér s českou designérkou - 20%
Uznávaná česká designérka s patnáctiletou praxí v oboru vás provede jednotlivými kroky při zařizování interiérů či při částečné nebo celkové rekonstrukci. Díky jejím radám a tipům si vytvoříte skvělý interiér odpovídající vašemu vkusu a možnostem....
dům a zahrada
Ukázky

Tvoříme interiér s českou designérkou

365 Kč
292 Kč
Trénink je v hlavě - 20%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
dům a zahrada
Ukázky

Trénink je v hlavě

249 Kč
199 Kč
Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct - 20%
(6x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada
Ukázky

Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct

249 Kč
199 Kč
Konejšivé signály - 20%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
111 Kč
Biozahrada - 20%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
dům a zahrada
Ukázky

Biozahrada

212 Kč
170 Kč
Industriální styl - 20%
Tento e-book je pro lidi, kterým se líbí industriální styl bydlení. Dozvíte se v něm základní pravidla a zásady definující industriální styl v interiéru, dále Vás provedu zařízením industriálního interiéru od podlahy až po strop.
dům a zahrada
Ukázky

Industriální styl

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>