Nejprodávanější tituly - březen 2019
magie

Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
magie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Čarodějnictví pro každý den - 11%

Najděte si čas pro svou duši v uspěchaném světě

Jděte svou vlastní pohanskou cestou s půvabem a moudrostí a začleňte duchovní praxi do svého života aspoň na několik minut týdně.

magie

Čarodějnictví pro každý den

269 Kč
239 Kč
Magická Wicca - 11%
Magická Wicca je kniha, která čtenáři jednoduše, přímo a přesto komplexně představuje wiccanské náboženství a rituály. Autor v ní prostým a velmi srozumitelným způsobem vysvětluje wiccanskou filosofii, zákony, svátky a obřady.
magie

Magická Wicca

313 Kč
278 Kč
Magický deník Bardonova žáka - 11%
je jediným dosud zveřejněným dokumentem, který popisuje praxi vnitřní školy žáků Františka Bardona, tzv. kruhu Světla.
magie

Magický deník Bardonova žáka

324 Kč
288 Kč
Bílá magie - 11%
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
238 Kč
Základy praktické magie - 20%
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
magie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
127 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Magie dnes - 11%
(1x)
Sborník z cyklu přednásek na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy věnovaný fenoménu magie. Přednášeli vědečtí odborníci i mágové.
magie

Magie dnes

216 Kč
192 Kč
Přírodní magie v domácnosti - 11%
Přírodní magie v domácnosti je přehledným a praktickým průvodcem, jak dům naplnit magií, postavi si magický oltář či používat zaklínadla.
magie

Přírodní magie v domácnosti

295 Kč
262 Kč
Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů - 11%
Tento magický receptář seznamuje s prastarými návody na přípravu magických olejů, kadidel, odvarů, bylinných koupelí, solí, rituálních mýdel, talismanů, ale i tinktur a inkoustů, jež vám pomohou proměňovat obyčejný život v opravdu kouzelný prožitek.
magie

Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>